Q-System Sverige AB lander ordre på mange millioner kr. - Q-System

Jan. 2016 Vores svenske datterselskab lander ordre på mange millioner kr.

Hvem kunden er, kan Göran Svanberg, der er direktør for det svenske datterselskab, ikke afsløre. ”Det er virksomhedens politik ikke at tillade sit navn nævnt, når der foretages nyinvesteringer, fortæller Göran, og det respekterer vi naturligvis fuldt ud.

Vi starter nu konstruktion og produktion på fabrikken i Danmark, og installationen startes op i maj. Den 1. oktober skal de to linjer være parate til produktionsstart. I forbindelse med installationen skal vi også hjælpe med at flytte 4 produktionslinjer, der er leveret af os på et tidligere tidspunkt, fortsætter han.

Produktionslinjer som disse omfatter mange specialkonstruerede units, og det er en af Q-Systems styrker, at vi har en mangeårig erfaring indenfor området. Det gør, at vi kan producere og installere en ordre af denne størrelse med den korte leveringstid, som kunden ønsker.

Det går forrygende i Sverige
Vi har oplevet en rigtig positiv ordreindgang fra både nye og bestående kunder,og desuden har vi for nylig introduceret vores nye og unikke AGV-koncept, som allerede har vakt stor interesse både globalt og Sverige, så vi ser rigtig positivt på fremtiden,” slutter Göran Svanberg.