Post Danmark optimerer palleflowet og arbejdssikkerheden med elektriske pallemagasiner fra Q-System. - Q-System

Post Danmark optimerer palleflowet og arbejdssikkerheden med elektriske pallemagasiner fra Q-System

  • Post Danmarks pakkecenter i Taulov har nu 10 PallEvator Q1 pallemagasiner stående

 

Post Danmarks erhvervsindlevering i Taulov har stigende kundeantal, hvilket indebærer en øget pallemængde. Til at holde styr på de mange paller installerede de i første omgang 4 PallEvator Q1 pallemagasiner, der hver har plads til 15 paller. De gik hen og blev så tilfredse med dem, at de nu har fået leveret 6 mere, så de har 10 i alt. Det betyder at de udskifter alle deres nuværende tryklufts pallemagasiner, så de udelukkende har de elektriske PallEvator Q1 pallemagasiner fra Q-System stående.

Stabil og sikker løsning

”Vi får mange paller ind i ryk, så det skal fungere med at komme af med pallerne, der ellers hober sig op alle vegne”, fortæller Kim Kristensen fra Post Danmark i Taulov.  ”Vi havde pallemagasiner i forvejen; men de gik alt for ofte ned, når vi havde allermest travlt."

"I vores branche, hvor vi håndterer rigtig mange paller, er det vigtigt, at pallemagasinerne er til at stole på og ikke "går ned" i tide og utide – og med de fire PallEvatorer fra Q-System har vi fået en stabil løsning," fortsætter Kim Kristensen.

Post Danmark i Brøndby spillede en afgørende rolle i beslutningen, da de anbefalede Taulov Pakkecenter at købe Q-Systems PallEvatorer. Post Danmark i Brøndby har nemlig selv 4 PallEvator pallemagasiner stående, og dem er de meget tilfredse med.

PallEvatorerne er udstyret med flere sikkerhedsforanstaltninger, såsom sikkerhedsoverbygning, der sikrer at pallerne ikke falder ud, og sikkerhedssensorer i gulvniveau, der stopper magasinet, hvis eksempelvis en fod kommer ind i pallemagasinet. ”Vi går meget op i vore ansattes sikkerhed på arbejdet”, siger Kim Kristensen, "så en PallEvator, hvor sikkerheden er i top, passer rigtig godt ind hos os.” 

Grøn løsning

Med et elektrisk pallemagasin som PallEvatoren kommer Post Danmark i Taulov til at spare op til 80 % på driftsomkostningerne sammenlignet med andre pallemagasiner, der bruger trykluft. ”Vi glæder os til at se den næste regning”. Samtidig er et elektrisk pallemagasin så fleksibelt, at det kan placeres stort set alle steder, så længe der er et stik i nærheden.

Alt dette resulterer i en forøget produktivitet og ikke mindst i et bedre arbejdsmiljø hos Post Danmarks Pakkecenter i Taulov.