Om Q-System - Q-System

Om Q-System

En mellemstor, 100% selvstændig og økonomisk meget velfunderet produktionsvirksomhed med en engageret og erfaren medarbejderstab. Det er Q-System i få ord.

I Q-System har vi mere end 50 års erfaring i at designe og levere materialehåndteringssystemer til alle områder i produktionen - og til alle brancher. Vi fokuserer ikke kun på dit konkrete behov her og nu, men ser nøje på materialeflowet både før og efter den afdeling, du ønsker rationaliseret.

Det kræver en tæt dialog med dig som kunde, for kun du kender de specielle vilkår, der gør sig gældende i din virksomhed, og som kan danne basis for den helhedsløsning, som vi sammen skal arbejde hen imod.

Vi er det sikre valg.
Hvem har ikke købt hos en leverandør, som senere forsvinder. I Q-System har vi leveret solide, fremtidssikrede løsninger i mere end 50 år, og det agter vi at blive ved med. Men vi kan ikke være overalt.

Derfor har vi et net af gode samarbejdspartnere i ind- og udland, der på stedet og ude hos brugerne af vore transportløsninger kan give den service og løfte de kvalitetskrav, der er en del af en Q-løsning.